Tartinat cu pui afumat

Tartinat cu pui afumat
Dacă aveți aproximativ 10 minute de petrecut în bucătărie, Smoky Chicken Spread ar putea fi o rețetă uimitoare fără lactate de încercat. Această rețetă servește 32. Pentru 30 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 152 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți maioneză, biscuiți, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca un condiment foarte accesibil. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 20%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Smoky Cheese Spread, Smoky Somon Spread II și Smoky Vinete tartinat.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Acoperiți și lăsați la rece cel puțin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip poate fi combinat cu vin spumant și spumant rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista