Tartina de mic dejun cu capsuni

Tartina de mic dejun cu capsuni
Strawberry Breakfast Spread este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 10 porții. Acest mic dejun are 81 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Pentru 84 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână căpșuni, suc de portocale, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu un scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ tartina de mic dejun cu nucă de cocos prăjită, tartina de căpșuni și portocale și căpșuni-portocale.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, presară gelatină peste sucul de portocale; se lasa sa stea 1 minut. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand gelatina se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se amestecă ingredientele rămase.
3
Transferați într-un recipient; se acoperă și se dă la frigider pentru 3-4 ore sau până se întărește. A se păstra la frigider.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Cupcake Vineyards Pinot Noir cu o evaluare de 4,2 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Acest vin are o nuanță minunată de granat și arome amețitoare de cireșe negre, căpșuni coapte, zmeură roșie și o notă de condiment cu un final cremos.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista