Taitei De Tei Asiatici

Taitei De Tei Asiatici
Taiteii de tei asiatici sunt un fără lactate garnitură. O porție conține 213 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ciuperci, tăiței Ramen instant cu aromă orientală, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fidea De Orez Asiatic Chili Lime, Cinci bucăți de tăiței de longevitate pentru Anul Nou de la tăiței asiatici ușori, și Taitei Asiatici pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista