Tacos Ușor

Tacos Ușor
Tacosul ușor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 246 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 3.04 pe portie. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, suc de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 18 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Rețete similare includ Tacos Ușor, Tacos De Lumină Zesty, și Tacos de curcan ușor și proaspăt.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru friptură: împrăștiați jumătate din feliile de portocală, jumătate din feliile de ceapă și jumătate din bucățile de usturoi pe fundul unui vas de sticlă suficient de mare pentru a ține friptura de flanc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Presărați friptura de flanc peste tot cu sare și piper și puneți-o în vasul de copt pregătit. Împrăștiați portocalele rămase, ceapa și usturoiul peste friptura de flanc și turnați berea. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei sau peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți carnea din marinată. Aruncați marinada. Grătați friptura la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Lăsați friptura să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
7
Transferați friptura de flanc la grătar pe o tăietură și tăiați transversal în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Pentru salsa: într-un castron mic amestecați ingredientele salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
A asambla: folosind frunzele de salată de unt, faceți tacos folosind felii de friptură de flanc și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată De UntFrunze De Salată De Unt
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
10
Stropiți cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
11
Nota bucătarului: friptura marinată poate fi, de asemenea, friptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
DificultateExpert
Gata În1 h, 18 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista