Tacos de pește bătut cu bere cu Salsa de roșii și Avocado

Tacos de pește bătut cu bere cu Salsa de roșii și Avocado
Tacos de pește bătut cu bere cu Salsan de roșii și Avocado este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 3,24 USD pe porție. O porție conține 409 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, bere, cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 661 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Tacos de pește bătut cu bere cu Salsa Mango Margarita, Tacos de Avocado bătut cu bere cu Salsa proaspătă de porumb, și Tacos De Pește Bătut Cu Bere.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista