Tacos De Pește Bătut Cu Bere

Tacos De Pește Bătut Cu Bere
Tacos de pește bătut cu bere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1185 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați bere, tei, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tacos De Pește Bătut Cu Bere, Tacos De Pește Bătut Cu Bere, și Tacos de pește bătut cu bere și Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele sosului într-un castron mediu; la frigider până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Dacă utilizați pește proaspăt: umpleți o oală mare, adâncă și grea cu ulei vegetal până la aproximativ 11/4 inci adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
1
Se amestecă făina și 1 linguriță de sare într-un castron mediu și se amestecă berea până se omogenizează. Îndoiți ușor albușurile bătute. Condimentează peștele cu sare. Pentru a găti peștele, lucrați în loturi de aproximativ trei sau patru bucăți odată. Folosind clești de bucătărie, înmuiați fiecare bucată în aluat, lăsați orice exces să se scurgă, scufundați cu grijă peștele în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Coaceți-le conform instrucțiunilor pachetului.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
A servi: imediat după ce peștele iese din friteuză (sau cuptor), aranjați într-un vas încălzit pe masă. Alături de acesta setați sosul tartar, tortilele fierbinți, varza mărunțită, sferturile de var și pico de gallo, astfel încât fiecare persoană să își poată asambla propriile tacos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De GalloPico De Gallo
Sos TartarSos Tartar
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Dimensiune
2
pe baza a șase porții, calorii
1
680, grăsime
2
44, Calorii Grase
1
390, Grăsimi Saturate
2
10, proteine
3
21, Grăsimi Mononesaturate
4
19, carbohidrați
5
970, colesterol
6
80, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
48, Grăsimi Polinesaturate
2
9, sodiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista