Taco Nachos

Taco Nachos
Reteta Taco nachos este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1444 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos taco, amestec de brânză, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nachos Taco La Grătar, Picnic La Grătar Taco Nachos, și 20 De Minute De Curcan Taco Nachos.

Instrucțiuni

1
Încălziți sosul taco cu carne de vită măcinată conform instrucțiunilor de pe cadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Sos TacoSos Taco
2
Pentru fiecare porție, așezați 2 căni de chipsuri pe placa de servire individuală. Se acoperă cu 1/2 cană de sos taco cald cu carne de vită măcinată, 3 linguri de brânză, 1/2 cană de salată și 1 lingură de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
SmântânăSmântână
Sos TacoSos Taco
Salată VerdeSalată Verde
BrânzăBrânză
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista