Tabbouleh cu lămâie și pătrunjel
Tabbouleh cu lămâie și pătrunjel este un fel principal din Orientul Mijlociu. Această rețetă face 4 porții cu 576 calorii, 33g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $5.78 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Un amestec de lămâi conservate, cub de legume, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 86%. Rețete similare sunt Pătrunjel Tabbouleh, Tabbouleh De Rodie-Pătrunjel, și Tabbouleh cu lămâie și ierburi proaspete.
Instrucțiuni
Așezați grâul bulghar sau cuscusul într-un castron rezistent la căldură cu cubul de bulion sfărâmat și usturoiul, turnați peste apă clocotită pentru a acoperi, apoi lăsați deoparte 30 de minute pentru bulghar sau 10 minute pentru cuscus.
Dacă ați folosit grâu bulghar, scurgeți bine sau pufați cuscusul cu o furculiță. Se amestecă ingredientele rămase.
Serviți, răciți până când este necesar sau vedeți sugestii, corect.
Pentru a face cu brânză de capră, amestecați brânza de capră mărunțită și un vârf mare fulgi de ardei iute în salată cu mult piper negru. Împărțiți între boluri și serviți.
Pentru a face cu halloumi la grătar, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă. Feliați gros brânza halloumi și prăjiți la foc mare timp de 2-3 minute pe fiecare parte, sau până se înmoaie și devin aurii. Tăiați mărunt lămâile mici conservate în salată. Împărțiți între boluri. Se acoperă cu feliile de brânză și se servește.