Sushi Roll: Maki
Sushi Roll: Maki este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 758 calorii. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de wasabi, tobiko, orez sushi oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Kappa Maki (Rulou De Sushi Cu Castraveți), Kani Maki (Crab Stick Sushi Roll), și Tora No Maki Roll pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: un covor de sushi din bambus
Încălziți nori suficient pentru a-l face suplu, la aproximativ 325 grade F timp de 3 minute.
Așezați o foaie de nori pe covorul de bambus cu partea mai largă de-a lungul marginii de rulare a covorașului.
Întindeți 1/2 cană de orez pe suprafața nori, lăsând aproximativ 1/2 inci de nori pe marginea cea mai îndepărtată neacoperită, astfel încât să puteți sigila ruloul. Apăsați orezul în jos ferm, dar ușor.
Puneți un deget de wasabi - aproximativ 1/4 linguriță - pe deget și întindeți o panglică subțire de wasabi de la stânga la dreapta de-a lungul liniei centrale a orezului. Pe partea de sus a liniei de wasabi, pune o lungime fiecare de pește, castravete, și scallion. Începeți să rulați marginea bambusului cel mai apropiat de dvs., folosind covorașul pentru a apăsa ferm, dar ușor, ruloul de sushi în timp ce vă rostogoliți. Nori ar trebui să se lipească de sine atunci când ruloul este complet; dacă nu, folosiți nămolul de amidon de porumb pentru a-l umezi. Scufundați un cuțit în apă oțetată și tăiați ruloul în 6 felii uniforme. Repetați pentru fiecare maki. Aranjați rulourile tăiate cu fața în sus pe o farfurie și acoperiți fiecare rulou cu 1/4 linguriță tobiko.