Sushi Roll: Maki

Sushi Roll: Maki
Sushi Roll: Maki este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 758 calorii. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de wasabi, tobiko, orez sushi oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Kappa Maki (Rulou De Sushi Cu Castraveți), Kani Maki (Crab Stick Sushi Roll), și Tora No Maki Roll pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: un covor de sushi din bambus
2
Încălziți nori suficient pentru a-l face suplu, la aproximativ 325 grade F timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
3
Așezați o foaie de nori pe covorul de bambus cu partea mai largă de-a lungul marginii de rulare a covorașului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
4
Întindeți 1/2 cană de orez pe suprafața nori, lăsând aproximativ 1/2 inci de nori pe marginea cea mai îndepărtată neacoperită, astfel încât să puteți sigila ruloul. Apăsați orezul în jos ferm, dar ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
NoriNori
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Puneți un deget de wasabi - aproximativ 1/4 linguriță - pe deget și întindeți o panglică subțire de wasabi de la stânga la dreapta de-a lungul liniei centrale a orezului. Pe partea de sus a liniei de wasabi, pune o lungime fiecare de pește, castravete, și scallion. Începeți să rulați marginea bambusului cel mai apropiat de dvs., folosind covorașul pentru a apăsa ferm, dar ușor, ruloul de sushi în timp ce vă rostogoliți. Nori ar trebui să se lipească de sine atunci când ruloul este complet; dacă nu, folosiți nămolul de amidon de porumb pentru a-l umezi. Scufundați un cuțit în apă oțetată și tăiați ruloul în 6 felii uniforme. Repetați pentru fiecare maki. Aranjați rulourile tăiate cu fața în sus pe o farfurie și acoperiți fiecare rulou cu 1/4 linguriță tobiko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De Bomboane SuplimentareBastoane De Bomboane Suplimentare
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
WasabiWasabi
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
NoriNori
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc Blend. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista