Supă Vietnameză De Tăiței

Supă Vietnameză De Tăiței
Supa de tăiței Vietnameză ar putea fi doar lactate gratuit rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 374 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 228 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Foodnetwork necesită carne de vită, ghimbir, cilantru și fidea de orez. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, și Supă Vietnameză De Tăiței sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți tăiței de orez așa cum direcționează eticheta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
2
Între timp, puneți o oală mare la foc mare. Împingeți carnea peste tot cu o furculiță pentru a o fragezi și condimentați cu sare și piper. Se fierbe carnea până se carbonizează, dar încă rară, 2 până la 3 minute pe fiecare parte, apoi se transferă pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați ceapa și ghimbirul în oală; gatiti aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Adăugați bulionul, 3 căni de apă, anasonul stelat și scorțișoara, reduceți focul și fierbeți aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
5
Între timp, feliați subțire scallions și jalapenos (îndepărtați semințele pentru mai puțină căldură) și rupeți cilantro. Feliați subțire carnea împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Scurgeți tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
7
Adăugați sosul de pește în bulion și fierbeți 5 minute. Aruncați ghimbirul, anasonul stelat și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Sos De PeșteSos De Pește
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
8
Scoateți și feliați ceapa. Împărțiți tăiței în 4 boluri; se acoperă cu bulion, carne de vită, scallions, coriandru, muguri de fasole, jalapenos și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista