Supă superbă de Squash cu cele mai bune crutoane de parmezan

Supă superbă de Squash cu cele mai bune crutoane de parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați o supă superbă de dovlecei cu cele mai bune crutoane de parmezan. Această rețetă face 8 porții cu 1200 calorii, 27G de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $ 78.24 pe portie, această rețetă acoperă 66% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frunze de salvie, musque de provence, sare de mare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Supă de Squash de ghimbir cu crutoane de parmezan, Supă de dovlecei de Butternut cu crutoane de salvie și parmezan, și Supă de roșii cu crutoane de parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o cratiță foarte mare la foc mediu și turnați câteva pahare de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați frunzele de salvie și prăjiți aproximativ 30 de secunde sau până când sunt verde închis și crocante. Îndepărtați - le rapid cu o lingură pliată într-un castron căptușit cu prosoape de hârtie-le veți folosi pentru stropire la sfârșit. În tigaie veți rămâne cu un ulei frumos aromat, așa că puneți-l înapoi pe foc și aruncați ceapa, țelina, morcovul, usturoiul, frunzele de rozmarin, chile și un vârf bun de sare și piper. Gatiti usor timp de aproximativ 10 minute pana cand legumele sunt dulci si moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați dovlecelul și stocul în tigaie, dați la fiert și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
În timp ce supa se gătește, fă-ți crutoanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
5
Stropiți puțin ulei de măsline peste feliile de ciabatta și apăsați niște parmezan ras pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
CiabattaCiabatta
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
6
Așezați într-o tigaie antiaderentă fără ulei și prăjiți până devin aurii pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Când dovlecelul este moale și gătit, bateți supa cu un blender de imersie sau turnați-l într-un blender standard și pulsați până când aveți un piure neted* (dar îl puteți lăsa ușor gros, dacă doriți). Cel mai important, nu uitați să gustați și să-l condimentați până când este perfect. Împărțiți supa între boluri, așezând 2 crutoane deasupra fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Presărați câteva frunze de salvie crocante și stropiți cu un vârtej de ulei de măsline extravirgin de bună calitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista