Supă Miso de varză, dovleac și ciuperci

Supă Miso de varză, dovleac și ciuperci
Nevoie de o supă fără gluten, fără lactate și vegetariană? Supa de kale, dovlecei și ciuperci Miso ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 1. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 79 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă de la Closet Cooking are 1466 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Un amestec de dovlecei, varză, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Frittata de dovlecei, ciuperci, Kale și cârnați, Dovlecei prăjiți, ciuperci Shiitake și Kale, Kimchi Bibimsoba, și Bol de orez de orz cu dovlecei, ciuperci și Kale în sos Teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți dashi, kale și ciuperci la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
DashiDashi
KaleKale
2
Se ia de pe foc și se amestecă miso-ul în 1/4 cană de dashi din tigaie și se amestecă amestecul înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DashiDashi
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se servește fierbinte garnisit cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate34
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista