Supă Mexicană De Legume Și Carne De Vită

Supă Mexicană De Legume Și Carne De Vită
Supa mexicană de legume-carne de vită ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 246 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână legume, maghiran, amestec de ierburi și condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartoful, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cartofi Dulci ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Încercați Caldo De Res (O Supă Mexicană De Carne De Vită-Legume), Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită, și Supă De Legume Mexicană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti rotundul macinat intr-o cratita medie la foc mediu pana se rumeneste, amestecand pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Teren RotundTeren Rotund
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie. Ștergeți picăturile din cratiță cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Întoarceți carnea în cratiță. Se amestecă legumele amestecate și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 30 până la 35 de minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista