Supă Mexicană De Legume Și Carne De Vită
Supa mexicană de legume-carne de vită ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 246 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână legume, maghiran, amestec de ierburi și condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartoful, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cartofi Dulci ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Încercați Caldo De Res (O Supă Mexicană De Carne De Vită-Legume), Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită, și Supă De Legume Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti rotundul macinat intr-o cratita medie la foc mediu pana se rumeneste, amestecand pana se rumeneste.
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie. Ștergeți picăturile din cratiță cu un prosop de hârtie.
Întoarceți carnea în cratiță. Se amestecă legumele amestecate și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 30 până la 35 de minute sau până când cartoful este fraged.