Supă De Vinete Carbonizată

Supă De Vinete Carbonizată
Supa de vinete carbonizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți roșii, sare kosher, cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Vinete Carbonizată, Supă De Vinete Carbonizată Cu Un Vârtej De Ardei Roșu, și Supă De Vinete Carbonizată Cu Chimen Și Iaurt Grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți 2 foi de copt cu margini cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Puneți vinetele, cu fața în jos, pe una dintre foile de copt, stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare. Aruncați roșiile, ceapa și usturoiul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline pe cealaltă foaie de copt (nu aglomerați tigăile sau legumele se vor aburi). Condimentează cu sare și piper. Prăjiți legumele până se înmoaie și se rumenesc în pete, aproximativ 45 de minute, rotind foile de copt la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Scoateți carnea de vinete de pe piele într-o cratiță, aruncând orice exces de semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați restul de legume prăjite, bulionul de pui, cimbru și cilantro și dați la fiert la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Pureați supa într-un blender (în loturi, dacă este necesar) până când este netedă. Întoarceți supa în cratiță și subțire cu mai mult stoc, dacă este necesar. Condimentează cu sare, piper și pudră de chile. Puneți în boluri și garnisiți cu frunze de fenicul; glisați bomboanele de bumbac în supă pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Vată De ZahărVată De Zahăr
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista