Supă de sparanghel cu ierburi
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de sparanghel cu ierburi ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, frunze de busuioc, tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Sparanghel cu ulei de măsline și ierburi, Salată de sparanghel cu ierburi proaspete, și Omletă de sparanghel, ciuperci și brânză cu ierburi.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, sotati ceapa si usturoiul in ulei pana se inmoaie. Se amestecă bulionul, pătrunjelul, morcovul, busuiocul, tarhonul, sarea, piperul și cayenne.
Tăiați sparanghelul în 1-in. bucăți; puneți sfaturi deoparte.
Adăugați bucăți de sparanghel în cratiță. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se răcește ușor.
Supă de piure în loturi într-un blender. Reveniți la cratiță. Se amestecă vârfurile de sparanghel; gătiți timp de 5 minute sau până când este crocant.
Garnisiți cu smântână și roșii, dacă doriți.