Supă de roșii carbonizată cu Mozzarella topită

Supă de roșii carbonizată cu Mozzarella topită
Supa de roșii carbonizată cu Mozzarella topită necesită aproximativ 38 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 746 calorii, 25g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,53 USD pe porție. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de fulgi de piper, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Rețete similare sunt Mozzarella topită cu ciuperci și ierburi, Pui La Grătar Cu Spanac Și Mozzarella Topită, și Pui de var Salsa cu Mozzarella topita.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți o tigaie mare din fontă și adăugați uleiul de canola. Când uleiul începe să fumeze ușor, adăugați roșiile într-un singur strat. Condimentează cu sare, după gust și adaugă zahărul. Doriți să blister pielea ușor, trăgând apă din roșii, pentru a intensifica aroma lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați vermutul. Continuați să gătiți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
4
Într-o oală de supă, încălziți 1 lingură de ulei de măsline și adăugați usturoiul, șalotele și fulgii de ardei roșu. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați oregano și amestecați pentru a amesteca. Se lasă să gătească, la foc mic, până când șalotele și usturoiul devin fragede și translucide, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6
Adăugați roșiile conservate și apa. Întoarceți focul la mediu și gătiți până când carnea de roșii începe să-și piardă forma, 12 până la 15 minute. În acest moment, supa ar trebui să fie moale și gata de blender. Dacă mai sunt câteva bucăți dure, adăugați puțină apă și gătiți câteva minute suplimentare. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Puneți aproximativ jumătate din supa de roșii în blender și piureul până se omogenizează. Apoi, curățați roșiile Rome prăjite în blender până se omogenizează, adăugând uleiul de măsline rămas prin vârf într-un flux lent și constant. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate RomaTomate Roma
Supă De RoșiiSupă De Roșii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați ambele înapoi la supa chunky rămasă. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
9
Pe o suprafață plană, feliați pâinea în felii groase de 4 x 1/2 inci. Rupeți fiecare bucată într-o formă liberă, care se așează frumos în partea de sus a bolurilor de supă (marginile frumoase rupte vor deveni super crocante). Setați pe o tavă de foi și prăjiți la cuptor timp de 4 până la 5 minute până când sunt ușor aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Puneți supa în crocuri sau boluri mici rezistente la cuptor. Se acoperă cu 1 bucată de pâine prăjită pe bol. Terminați cu niște mozzarella mărunțită și fierbeți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
PolonicPolonic
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În38 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista