Supa de roșii carbonizată cu Mozzarella topită necesită aproximativ 38 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 746 calorii, 25g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,53 USD pe porție. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de fulgi de piper, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Rețete similare sunt Mozzarella topită cu ciuperci și ierburi, Pui La Grătar Cu Spanac Și Mozzarella Topită, și Pui de var Salsa cu Mozzarella topita.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți o tigaie mare din fontă și adăugați uleiul de canola. Când uleiul începe să fumeze ușor, adăugați roșiile într-un singur strat. Condimentează cu sare, după gust și adaugă zahărul. Doriți să blister pielea ușor, trăgând apă din roșii, pentru a intensifica aroma lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați vermutul. Continuați să gătiți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
4
Într-o oală de supă, încălziți 1 lingură de ulei de măsline și adăugați usturoiul, șalotele și fulgii de ardei roșu. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați oregano și amestecați pentru a amesteca. Se lasă să gătească, la foc mic, până când șalotele și usturoiul devin fragede și translucide, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocată
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6
Adăugați roșiile conservate și apa. Întoarceți focul la mediu și gătiți până când carnea de roșii începe să-și piardă forma, 12 până la 15 minute. În acest moment, supa ar trebui să fie moale și gata de blender. Dacă mai sunt câteva bucăți dure, adăugați puțină apă și gătiți câteva minute suplimentare. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Puneți aproximativ jumătate din supa de roșii în blender și piureul până se omogenizează. Apoi, curățați roșiile Rome prăjite în blender până se omogenizează, adăugând uleiul de măsline rămas prin vârf într-un flux lent și constant. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate Roma
Supă De Roșii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați ambele înapoi la supa chunky rămasă. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Pe o suprafață plană, feliați pâinea în felii groase de 4 x 1/2 inci. Rupeți fiecare bucată într-o formă liberă, care se așează frumos în partea de sus a bolurilor de supă (marginile frumoase rupte vor deveni super crocante). Setați pe o tavă de foi și prăjiți la cuptor timp de 4 până la 5 minute până când sunt ușor aurii și crocante.
Puneți supa în crocuri sau boluri mici rezistente la cuptor. Se acoperă cu 1 bucată de pâine prăjită pe bol. Terminați cu niște mozzarella mărunțită și fierbeți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.