Supă De Roșii-Busuioc
Supa de tomate-busuioc ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de baghetă de pâine în diagonală, piper crăpat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Soare {Supă De Busuioc De Roșii Galbene}, Supă De Roșii-Busuioc, și Supă De Busuioc De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți roșiile și sucul la fiert într-o cratiță mare. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 30 de minute.
Așezați amestecul de roșii și busuiocul într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul piure în tigaie; amestecați laptele, sarea și piperul.
Adăugați crema de brânză, amestecând bine cu un bici și gătiți la foc mediu până se îngroașă (aproximativ 5 minute). Supă de lingură în boluri individuale; garnisiți cu busuioc feliat, dacă doriți.
Notă: refrigerați supa rămasă într-un recipient etanș până la 1 săptămână.