Supă De Ramen Universitar Puțin Mai Sănătoasă

Supă De Ramen Universitar Puțin Mai Sănătoasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați supa Ramen de colegiu puțin mai sănătoasă. Acest fel principal are 513 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă de la Allrecipes necesită paste cu tăiței ramen, ou, apă și lapte. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ușor Dulce Ușor Acru Supă De Creveți Cu Tăiței Soba, Supă De Tăiței Ramen Mai Sănătoasă, și {Doar Puțin} Prăjituri De Lămâie Macadamia Cu Ciocolată Albă Mai Sănătoase.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie aduceți apa la fierbere la foc mare. Se amestecă morcovul și ciupercile și se fierbe aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați tăiței și pachetul aromatizant; amestecați pentru a rupe tăiței. Reduceți căldura la mediu și fierbeți timp de 3 minute. Se toarnă încet oul și se amestecă timp de 30 de secunde până când oul a fiert. Se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(Keebler)(Keebler)

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Crama NV Amber Falls Sarah ' s Choice Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
NV Amber Falls Vinăria Sarah ' s Choice Riesling
NV Amber Falls Vinăria Sarah ' s Choice Riesling
Acest Riesling aromat semi-dulce are un buchet distinct de "miere". Perfect echilibrat, acest vin are note de degustare de fructe coapte pe față și un finisaj ușor persistent.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate17
Revista