Supă De Pește Roșu

Supă De Pește Roșu
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Supa de pește roșu ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 243 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână piure de roșii, ceapă verde, fulgi de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez alb ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Curățați Supa De Linte Roșie De Morcov Și Ghimbir, Supă De Pește, și Supă De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați piureul de roșii, apa și ceapa verde. Condimentează cu fulgi de ardei roșu. Se pune la foc mediu și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Piure De RoșiiPiure De Roșii
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați orez și gătiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Adăugați pește și fierbeți timp de 20 de minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Următorul Pinot Gris cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Următorul Pinot Gris
Următorul Pinot Gris
Caise, pere, smochine acest vin are o culoare strălucitoare de paie palidă, cu arome coapte de pere și ananas, cu note florale subtile în nas. Palatul oferă un echilibru de fructe coapte și aciditate proaspătă cu arome de caise, smochine și coajă de tei. Finisajul este lung și curat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista