Supă De Pește

Supă De Pește
Supa de pește este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 12 porții. Acest fel principal are 306 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Un amestec de țelină, roșii, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă De Pește, Supă De Pește, și Supă Simplă De Pește.

Instrucțiuni

1
Măcinați grosolan prazul, țelina, usturoiul, pătrunjelul, coriandrul și piperul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Încălziți uleiul într-o oală largă și grea, la înălțime medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se adaugă amestecul măcinat în oală și se sotează până se evaporă toate lichidele.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați în oală părțile de pește învelite în pânză de brânză, conserve de roșii, cartofi, vin, cayenne, cuișoare, foi de dafin, boia, șofran, sare și apă. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și gătiți, acoperit timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
șofranșofran
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați lichiorul, peștele și piperul și gătiți încă câteva minute, până când peștele este gătit. Apăsați pe pânză de brânză pentru a elibera cât mai mult lichid înainte de a arunca. Reglați textura și condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
LichiorLichior
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
6
Adăugați frunze proaspete de fenicul pentru a garnisi, dacă doriți. Face o duzină de porții ample.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse

Ingrediente

33 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit3 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit12Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru proaspăt măcinat după gustPiper negru proaspăt măcinat după gust9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriconserve de roșii zdrobiteconserve de roșii zdrobite1(poate fi sau trece)ardei cayenne, sau mai mult după gustardei cayenne, sau mai mult după gust4antrenor pep clasificat 200-curentțelină, tăiată în treimițelină, tăiată în treimi1buchet mic2 linguri plus 1-1/2 lingurite ulei de masline2 linguri plus 1-1/2 lingurite ulei de masline2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb secvin alb sec1586 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribusuioc rupt sau tocat (10 până la 12 frunze)busuioc rupt sau tocat (10 până la 12 frunze)1kilogramepește kosher dezosat, fără piele, cum ar fi somon, țiglă sau snapper tăiat în cuburi de 1 inchpește kosher dezosat, fără piele, cum ar fi somon, țiglă sau snapper tăiat în cuburi de 1 inch1buchetpătrunjel cu frunze platepătrunjel cu frunze plate1mareUn robot de bucătărie, o oală, pânză de brânză sau muselinăUn robot de bucătărie, o oală, pânză de brânză sau muselină4mariînchideți usturoiul, curățatînchideți usturoiul, curățat1ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie plus câteva pentru stropirePământ mare de prinderePământ mare de prindere4maripraz, feliatpraz, feliat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping2maricartofi, curățați și tăiați în cuburi de 1/2 inch (sau rădăcină de țelină medie sub 1)cartofi, curățați și tăiați în cuburi de 1/2 inch (sau rădăcină de țelină medie sub 1)1ardei gras roșu, însămânțat și tăiat în bucățiardei gras roșu, însămânțat și tăiat în bucăți2ciupituri marișofranșofran1capși 1 coadă de somon mare sau orice alt pește kosher mare, înfășurat lejer, dar sigur, în pânză de brânzăși 1 coadă de somon mare sau orice alt pește kosher mare, înfășurat lejer, dar sigur, în pânză de brânză12Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare dupa gustSare dupa gust2Ceapa galbena medie, tocata1/2 litri apă1/2 litri apă2(iarnă)anisette sau arack (asigurați-vă că lichiorul este KFP)anisette sau arack (asigurați-vă că lichiorul este KFP)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista