Supă De Ouă De Pui
Supa de ouă de pui durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 213 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Este perfect pentru Toamna. Cap la magazin și ridica scallions, Nasturel, mirin, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Supă De Ouă De Pui, Supă de tăiței de pui cu picătură de ou, și Supă de ouă cu pui și tăiței sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de pui, ghimbirul și ceapa la fiert într-o cratiță. Acoperiți, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți 20 de minute.
Se ia de pe foc și se strecoară într-un castron mare; aruncați ghimbirul și scallions. Întoarceți bulionul în cratiță și amestecați mirinul. Între timp, aruncați puiul, uleiul de susan, 1 lingură de amidon de porumb, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper alb într-un castron. Dați la frigider până când este gata de utilizare. Se dizolvă restul de 3 linguri de amidon de porumb în 1/4 cană de apă. Întoarceți bulionul la foc mic la foc mediu.
Adăugați amestecul de amidon de porumb și gătiți, amestecând, până când este lucios și ușor îngroșat, aproximativ 4 minute.
Adăugați puiul și fierbeți până la fiert, 1 până la 2 minute.
Stropiți ouăle în supă puțin câte puțin, creând foi subțiri de ou fiert. Amestecați ușor năsturelul. Împărțiți supa între boluri.