Supă De Orez Spaniolă

Supă De Orez Spaniolă
Reteta supa de orez spaniol este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru $2.61 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Allrecipes are 3 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, amestec de orez, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă De Orez Spaniolă, Supă De Orez Spaniolă, și Supă De Orez Spaniolă Zippy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curcan brun, ceapă și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2
Adăugați orez, roșii înăbușite, sos de roșii și apă; aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista