Supă de fasole în stilul Toscanei: Ribollita

Supă de fasole în stilul Toscanei: Ribollita
Supă de fasole în stilul Toscanei: Ribollita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 420 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Dacă aveți fasole cannellini, tulpină de țelină, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este mare. Încercați Ribollita (supă de legume, fasole și pâine veche), Ribolitan în stilul Siena, și Trei Fasole Ribollita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați boabele de cannellini presoaked într-un vas mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați apă pentru a acoperi doar fasolea și aduceți apa la fierbere la foc mare. Coborâți focul și lăsați fasolea să fiarbă până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Într-o tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până la cald, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați ceapa, prazul, morcovul, țelina, usturoiul feliat și ierburile. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
5
Adăugați varza alb-negru și gătiți până când varza s-a înmuiat și aromele s-au amestecat, aproximativ 10 minute. Sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
La 1 AnanasLa 1 Ananas
6
Îndepărtați crengutele de rozmarin și cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Gât De PuiGât De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Adăugați pasta de roșii și amestecați până când pasta de roșii este bine distribuită în amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
8
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Adăugați amestecul de legume în oală cu fasole și apă și lăsați să fiarbă până când aromele sunt bine amestecate, încă aproximativ 30 de minute. Când supa este aproape de a fi gata, prăjiți sau grătați pâinea până când ambele părți sunt rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Tăiați cățelul de usturoi rămas în jumătate și frecați pâinea prăjită cu capătul tăiat al usturoiului. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
11
Serviți supa fierbinte în 4 boluri încălzite cu bruschetta de usturoi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
12
Garnisiți cu o stropire de Parmigiano, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista