Supă de fasole neagră

Supă de fasole neagră
Supa de fasole neagră este un aperitiv care servește 8. O porție conține 209 calorii , 9 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 77 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Mergeți la magazin și cumpărați ardei cayenne, bulion de vită 14 oz, fasole neagră 16 oz și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 29% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de linte neagră și fasole neagră , sos de fasole neagră de casă (numit Sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) și sos de fasole neagră de casă (denumit Sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) .

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV Paques et Fils. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
NV Paques et Fils
NV Paques et Fils
Un roz pal foarte frumos. Parfumată cu cireșe și hortensie. Un trandafir plin de spirit cu capsuni tarta pe gust si aciditate vinovata in final, este rafinat si sofisticat, dar deloc snooty. Un vin de brunch perfect. Valoare excelentă.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista