Supă de fasole de măduvă cu legume palide

Supă de fasole de măduvă cu legume palide
Supa de fasole de măduvă cu legume palide este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 6 și costă 3,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 240 calorii. 577 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână praz, sare de mare nerafinată, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cremă de măduvă dulce cu fasole de vanilie, Coaste de porc și malunggay cu supă bulalo (măduvă osoasă de vită) , și Supă de fasole marină cu șuncă și legume.

Instrucțiuni

1
Aruncați boabele de măduvă într-un bol mare de amestecare, acoperiți-le cu apă fierbinte cu 2 inci și amestecați un vârf de bicarbonat de sodiu. Acoperiți vasul și lăsați-le să se înmoaie cel puțin 18 și până la 24 de ore. O dată sau de două ori pe măsură ce fasolea se înmoaie, scurgeți apa de înmuiere și umpleți-o cu apă fierbinte. După ce s-au înmuiat cel puțin 18 și până la 24 de ore, strecurați fasolea și puneți-le pe blat pentru mai târziu. Aruncați înmuierea water.In o oală grea (ca aceasta), topește ghee-ul. Se amestecă prazul și usturoiul, sotându - le până se înmoaie și parfumate-aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se toarnă bulionul în oală și se amestecă fasolea înmuiată. Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 1 oră. Amestecați țelina, rădăcina de pătrunjel și cartofii și continuați să fierbeți supa încă 30 până la 45 de minute sau până când fasolea și legumele devin fragede și cedează atunci când sunt străpunse de o furculiță. Se toarnă în boluri de supă și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
TelinaTelina
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
PolonicPolonic
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În19 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista