Supă de căpșuni (Sopa de Fresa)

Supă de căpșuni (Sopa de Fresa)
Reteta supa de capsuni (Sopa de Fresa) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Această rețetă face 6 porții cu 133 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 85 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o supă la un preț foarte rezonabil pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, apă, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paletas de Fresa-Frambuesa (înghețată de căpșuni-zmeură), Supă de usturoi (Sopa de Ajo), și Supă de pătlagină (Sopa de Platanos) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-un blender, cu excepția căpșunilor feliate, a smântânii grele și a laptelui condensat îndulcit.Se amestecă până când amestecul este smooth.In un castron mic se amestecă smântână grea și lapte condensat. Pune deoparte.Puneți supa în boluri de servire, adăugați câteva căpșuni feliate și garnisiți cu 3 linguri din amestecul de cremă de mai multe, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista