Supă De Cârnați Italiană (Curcan)

Supă De Cârnați Italiană (Curcan)
Supa de cârnați italiană (curcan) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,17 USD pe porție. O porție conține 611 calorii, 45g de proteine, și 28G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cracker, conserve de roșii, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de nuntă italiană cu cârnați de curcan și Kale, Supă de Tortellini cu brânză cu cârnați italieni de curcan și Kale, și Supă de cârnați italieni cu spanac și curcan cu legume și Orzo.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista