Supă de curcan afumat cu mazăre
Supa de curcan afumată cu mazăre este un fel principal fără gluten și fără lactate. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 461 de calorii. Pentru 1,24 USD per porție, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Mergeți la magazin și luați oregano, pulpe de curcan, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 39 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 98%. Acest scor este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și supă de șuncă afumată cu mazăre și mazăre verde, cârnați afumat în stil rustic, supă de șuncă și mazăre și supă de mazăre.
Instrucțiuni
Combinați mazărea despicată, apa, pulpele de curcan afumate, bulionul de pui, morcovul, țelina, cartofii, ceapa, pudra de usturoi, oregano și foile de dafin într-o oală lentă. Acoperiți, puneți aragazul la mare și gătiți până când mazărea este fragedă și supa se îngroașă, 4 până la 5 ore. Aruncați frunzele de dafin pentru a servi.