Supă de conopidă, varză de Bruxelles crocantă și icre de somon afumat

Supă de conopidă, varză de Bruxelles crocantă și icre de somon afumat
Supă de conopidă, varză de Bruxelles crocantă și icre de somon afumat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 8 și costă 1,47 USD per porție. O porție conține 160 de calorii, 8 g de proteine și 9 g de grăsimi. Este perfect pentru toamna. Mergeți la magazin și cumpărați icre de somon, buchețele de conopidă, piper spart și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ supă de conopidă cu varză de Bruxelles crocantă și mere, varză de Bruxelles crocantă și gratin de conopidă și supă de varză de Bruxelles prăjită și conopidă.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mic nereactiv, amestecați icrele de somon și uleiul de măsline afumat. Dați deoparte pentru a infuza icrele cu aromă de fum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Icre De SomonIcre De Somon
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2
Puneți buchețelele de conopidă într-o oală mare cu ceapa, crenguțele de cimbru și laptele. Aduceți încet la fierbere la foc mediu-mare. Asezonați cu sare cușer, acoperiți și fierbeți timp de 25 până la 30 de minute, până când conopida este moale. Aruncați crenguțele de cimbru de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Transferați amestecul de conopidă într-un blender și faceți piure până la omogenizare completă. Gustați și asezonați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Umpleți o cratiță medie cu 2 până la 3 inci de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Se încălzește la 350 de grade F. Se prăjește frunzele de varză de Bruxelles câteva la un moment dat, timp de 30 până la 40 de secunde, până se rumenesc.
6
Scurgeti pe prosoape de hartie si asezonati cu floare de sal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
7
Pentru a servi, puneți supa în boluri puțin adânci sau în pahare mici de shot sau cești de espresso și garniți cu frunze prăjite de varză de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
ShotShot
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
PolonicPolonic
8
Se presară cu arpagic, icre de somon afumat și cimbru de lămâie și se condimentează cu floare de sal, piper negru crăpat și mai mult ulei de măsline afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Fleur De SelFleur De Sel
Cimbru De LămâieCimbru De Lămâie
Icre De SomonIcre De Somon
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9
Fotografii de Yunhee Kim

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu o evaluare de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista