Supă de arahide și ananas din Africa de Vest sahariană
Supa de arahide și ananas din Africa de Vest sahariană ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 182 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare africană. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de conserve de roșii, frișcă grea, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Supă De Arahide Din Africa De Vest, Supă De Arahide Din Africa De Vest, și Supă De Arahide Din Africa De Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați ananasul uscat într-un bol cu apă până se înmoaie, cel puțin 30 de minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas Uscat
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa dulce, telina si prazul in ulei incins pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Dulce
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Presărați pudră de curry, chimen, piper cayenne și sare peste legume; amestecați pentru a acoperi. Gatiti si amestecati pana cand este puternic parfumat, aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați unt de arahide în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scurgeți aproximativ jumătate din suc din roșii și aruncați; turnați roșiile și sucul rămas în oală. Gatiti pana cand rosiile se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se toarnă 3 căni de apă în oală; adăugați ananasul scurs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-scăzut și fierbeți supa timp de 1 oră. Amestecați smântâna, ceapa verde și usturoiul în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Graham Beck Game Reserve Pinotage cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.