Supă cremoasă de morcovi
Supa cremoasă de morcovi este un fel principal fără gluten. O porție conține 409 calorii, 23 g de proteine și 28 g de grăsimi. Pentru 1,57 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână unt, rozmarin, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este pe placul a 17 bucătari și bucătari. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 39%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Supa cremoasă de morcovi, Supa cremoasă de morcovi și Supa cremoasă de morcovi.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, căliți ceapa în unt până se înmoaie.
Adăugați morcovii, cartofii, bulionul și ghimbirul. Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se răcește timp de 15 minute.
Într-un blender, se acoperă și se pasează în loturi. Întoarceți totul în tigaie; se adauga smantana, rozmarinul, sare si piper. Gatiti la foc mic pana se incalzeste.