Supă copioasă de orez sălbatic
Supa de orez sălbatic este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 8 porții. Pentru 1,15 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 243 de calorii, 18 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Un amestec de țelină, ceapă, fâșii de bacon și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Supă copioasă de pui și orez sălbatic, Supă copioasă de pui și orez sălbatic și Supă copioasă de orez sălbatic și brun cu legume de toamnă.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, țelina și ceapa la foc mediu până când carnea de vită nu mai este roz și legumele sunt fragede, despărțind carnea de vită în firimituri; scurgere.
Se amestecă apa, bulionul, supa, amestecul de orez și conținutul pachetului de condimente. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, acoperit, 5 minute sau până se încălzește. Top porții cu bacon.