Supă caldă și acră de pui și varză

Supă caldă și acră de pui și varză
Supa de pui și varză caldă și acră durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 105 calorii. Această rețetă servește 8. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sos de pește, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare sunt Supă de varză caldă și acră, Supă de varză caldă și acră, și Supă Caldă Și Acră Cu Urechi De Lemn Și Varză Napa.

Instrucțiuni

1
Turnați bulionul de pui într-o oală mare. Se amestecă fulgi de ardei iute, oțet, sos de soia, iarbă de lămâie, sos de pește, piper negru, praf de usturoi și ceapă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se menține la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Sos De PeșteSos De Pește
Ardei IuteArdei Iute
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă puiul cubat și se gătește până nu mai este roz în centru, aproximativ 5 minute. Amestecați puiul în supa care fierbe împreună cu varza de varză și fasole. Fierbeți până când varza este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VarzăVarză
Pui întregPui întreg
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți oala de pe foc și amestecați încet oul bătut, apoi amestecați ușor pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu flori de soc sau lichioruri de fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și note de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructelor Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista