Supa De Cartofi Tex Mex
Supa de cartofi Tex Mex ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 224 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei din sud-vest. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, margarină, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 53%. Rețete similare includ Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Într-o tigaie, se sotează ceapa, ardeiul verde și roșu în unt timp de 10 minute sau până se înmoaie. Se amestecă șunca, ardeii iute verzi, ardeiul alb și cayenne. Gatiti timp de 1 minut mai mult. Rezervă.
Într-un blender, combinați cartofii și bulionul de pui și amestecați până se omogenizează.
Se adaugă la amestecul de legume sotate.
Supa de căldură doar la fierbere. Bateți gălbenușul de ou cu smântâna grea într-un bol mic. Se amestecă 1/2 cană de supă fierbinte, se amestecă amestecul de gălbenuș înapoi în tigaia cu sos. Încălziți ușor supa, dar nu fierbeți.
Garnisiți cu brânză Cheddar mărunțită.