Sundaes Brownie

Sundaes Brownie
Brownie Sundaes este un desert care servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 388 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată semidulce, înghețată vanillan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Sundaes Brownie, Suprem Brownie Sundaes, și Înghețată Romantică Brownie.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare și grea, topiți untul și ciocolata la foc mic; se amestecă până se omogenizează. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul la viteză mică până se combină. Bateți pe mediu-înalt până se îngroașă și de culoare lămâie, aproximativ 12 minute. Bateți în amestec de vanilie și ciocolată. Îndoiți făina și sarea doar până se omogenizează (aluatul va fi gros). Îndoiți nucile, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Miere De CitriceMiere De Citrice
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Transferați la două unse 13-in. x 9-în. tigăi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe rafturi de sârmă timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Într-o cratiță mare, combinați smântâna, zahărul și untul. Gatiti si amestecati pana se dizolva zaharul. Aduceți la fierbere, fără a amesteca. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 3 minute. Se răcește timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Puneți cacao într-un castron rezistent la căldură. Bateți cu grijă lichidul fierbinte în cacao până se omogenizează (nu răzuiți tigaia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Tăiați brownies în pătrate; serviți cu înghețată și sos fierbinte de fudge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
8
Garnisiți cu frișcă și cireșe, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Înghețată Brownie Sundae în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții48
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista