Sufleu De Miere-Portocaliu

Sufleu De Miere-Portocaliu
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 371 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de extract de vanillan, suc de portocale, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orange Souffl, Orange Souffl, și Buric Portocaliu Souffl pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sufleul: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F și ungeți cu generozitate un vas de sufle cu 4 căni. Înfășurați vasul cu un guler de pergament cu unt (vezi dreapta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Presărați interiorul cu zahăr și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Combinați crema de brânză, brânza de capră, portocalele și lămâile și vanilia într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză medie-mare până când este neted și pufos, aproximativ 2 minute. Bateți gălbenușurile până se încorporează. (În acest moment, amestecul poate fi acoperit și refrigerat până la 6 ore; aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Miere De CitriceMiere De Citrice
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Când sunteți gata să coaceți, puneți albușurile într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se spumează. (Asigurați-vă că bolul și bătătoarele sunt curate.) Creșteți viteza la mediu și adăugați treptat 6 linguri de zahăr; bate până la rigid și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Se amestecă o treime din albușurile de ou în amestecul de brânză pentru a-l ușura, apoi se pliază ușor în restul până se încorporează. (Este în regulă dacă rămân câteva dungi de albus de ou.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6
Transferați amestecul în vasul pregătit și coaceți în centrul cuptorului până când este umflat și auriu, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Combinați sucul de portocale, mierea și un vârf de sare într-o cratiță mică la foc mediu și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Lăsați să se răcească ușor, apoi adăugați segmentele portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
3
Scoateți sufleul din cuptor și scoateți gulerul pergamentului.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Serviți imediat cu compotul-sufleul va începe să se scufunde după câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
5
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista