Suc De Portocale - Streusel Acorn Squash
Orange-Streusel Acorn Squash este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 234 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, ienibahar măcinat, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Suc De Ghindă Cu Glazură Portocalie, Suc de fructe ghindă w / nuci pecan portocaliu, și Cran-Orange Acorn Squash.
Instrucțiuni
Spălați dovlecelul; tăiat în jumătate transversal.
Scoateți și aruncați semințele.
Așezați dovleceii, tăiați părțile în jos, într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci.
Adăugați apă caldă la vas la adâncimea de 1/2 inch.
Coaceți, neacoperit, la 400 timp de 30 până la 40 de minute sau până la licitație.
Se scurge și se lasă să se răcească ușor.
Scoateți pulpa într-un castron, lăsând cochilii groase de 1/4 inci. Pulpă de Mash.
Adăugați concentrat de suc de portocale, zahăr brun și ienibahar; amestecați bine.
Tăiați o felie subțire de pe fundul fiecărei cochilii de dovlecei, astfel încât să stea plat. Înveliți vasul de copt cu spray de gătit; întoarceți cojile de dovlecei în vasul de copt. Se amestecă amestecul de squash uniform în cochilii.
Combinați firimituri de fulgi de porumb, nuci pecan și margarină.
Presărați amestecul de firimituri uniform peste dovlecei.
Coaceți, neacoperit, la 400 timp de 15 până la 20 de minute sau până la încălzirea completă.