Stromboli
Stromboli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 499 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați Salam, provolone, aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma salamul, puteți urma acest fel principal cu Salam De Desert Cu Ciocolată ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Stromboli, Stromboli, și stromboli.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Întindeți 1 bucată într-o rundă de 10 inci pe o suprafață ușor făinată și presărați uniform cu 1 lingură parmezan și piper negru după gust. Aranjați câte un sfert din salam, provolone și ardei prăjiți într-un strat uniform peste aluat.
Rulați aluatul rotund, apoi puneți capetele sub și ciupiți marginile pentru a sigila.
Faceți încă 3 rulouri în același mod și aranjați la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt ușor unsă.
Periați ușor cu ou și tăiați orificiile de abur de 3 (1/2 inch) în fiecare rolă.
Coaceți în mijlocul cuptorului până devine auriu, 30 până la 35 de minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.