Stroganoff de vită cu vin alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 377 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,66 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din Europa de Est. Un amestec de sare și piper măcinat, oregano, jumătate și jumătate de smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare includ Aragaz lent Stroganoff de vită cu vin de Port, Ficat de vită și ceapă cu vin alb, și Saut carne de vită cu vin alb și rozmarin.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ciupercile, ceapa si usturoiul in unt pana se inmoaie. Rezervând lichidul în cratiță, îndepărtați amestecul de ciuperci într-un castron. Întoarceți amestecul de unt la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Bateți împreună făina și jumătate și jumătate până se omogenizează; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Condimentați carnea de vită cu sare și piper; gătiți carnea de vită în lichidul rezervat până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă vinul, bulionul de vită, cimbru, busuioc, oregano, frunze de dafin și piper; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 10 minute. Se amestecă încet amestecul de făină și se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, 20 până la 30 de minute.