Steak și Soba se amestecă

Steak și Soba se amestecă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura și Soba. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 405 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, morcov, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Susan Se Amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Pui și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți migdalepe o foaie mică de copt cu margini; pâine prăjită,aruncând ocazional, până se rumenesc,8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se lasă să se răcească și se lasă deoparte.
4
Gatiti fidea intr-o oala mare de fierbereapa sarata, amestecand ocazional, pana la aldente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Se scurge; se clătește să se răcească și se lasă deoparte.
6
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o abilitate marepeste căldură medie-mare. Condimentează friptura cusare și piper și gătește până se carbonizeazăîn pete, aproximativ 4 minute pe fiecare parte formămediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
PiperPiper
FripturăFriptură
7
Lăsați să se odihnească 10 minute. Subțirefeliți împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
8
În timp ce friptura se odihnește, ștergeți tigaia și încălziți 3 linguri de ulei vegetal peste căldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați albușuri de scallion, usturoi și ghimbir.Se amestecă până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
10
Adăugați bokchoy și morcov. Gatiti, aruncand ocazional, pana cand este crocant, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
11
Bateți sosul de stridii, sosul de soia,oțetul, uleiul de susan și 1/2 cană de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
12
Adăugați la legume; aduceți la foc mic. Folddin verdeață scallion și migdale rezervateși tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
LegumeLegume
PastePaste
13
Serviți friptura cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
FripturăFriptură
14
Per porție: 570 calorii, 22 g grăsimi, 6 g fibre
15
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlotul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista