Spider Web Pizza Răspândit

Spider Web Pizza Răspândit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Spider Web Pizza Spread. Această rețetă face 16 porții cu 148 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 93 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Dacă aveți brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate, biscuiți ritz, brânză cremă philadelphia și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spider Web Brownie Pizza, Pizza Cu Ardei Iute, și Pizza Cu Pepperoni La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se amestecă primele 3 ingrediente; se amestecă în 2 linguri. Sos Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
3
Răspândiți pe fundul plăcii de plăcintă de 9 inci. Se acoperă cu sos de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Lingurați sosul Alfredo rămas în punga de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Tăiați colțul mic de pe fund;stropiți în design spiralat peste sosul de paste. Trageți scobitoarea prin sos pentru a semăna cu pânza de păianjen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
6
Coaceți 20 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Adăugați 1 jumătate de măsline pentru corpul păianjenului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
8
Tăiați jumătatea de măsline rămasă pentru picioarele păianjenului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
9
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
OcaziiHalloween
Revista