Sparanghel Vitel Cordon Bleu
Cordon Bleu de vițel cu sparanghel este o rețetă primară și fără gluten, cu 2 porții. Pentru 5,71 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 412 calorii, 47 g de proteine și 23 g de grăsimi. Un amestec de sulițe de sparanghel, cotlet de vițel, amestec de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Burgers Cordon Bleu, Sandvișuri Cordon Bleu și Cordon Bleu de chiflă.
Instrucțiuni
Pune sparanghelul și apa într-un recipient de 11 inchi. x 7 inchi. vas potrivit pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 2-3 minute sau până când devine crocant; se scurge si se da deoparte.
Aplatizați carnea de vițel la 1/4 inci. grosime; se presara cu sare si piper. Într-o tigaie mică, căliți usturoiul în ulei.
Adăugați carne de vițel; se rumenesc 2-3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe un neunsat de 11 inchi. x 7 inchi. vas de copt. În tigaie, căleți ciupercile până se înmoaie; lingura peste carne de vitel. Acoperiți fiecare cu patru sulițe de sparanghel și o felie de prosciutto.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 5-10 minute sau până când sucurile curg limpede.