Sparanghel Vitel Cordon Bleu

Sparanghel Vitel Cordon Bleu
Cordon Bleu de vițel cu sparanghel este o rețetă primară și fără gluten, cu 2 porții. Pentru 5,71 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 412 calorii, 47 g de proteine și 23 g de grăsimi. Un amestec de sulițe de sparanghel, cotlet de vițel, amestec de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Burgers Cordon Bleu, Sandvișuri Cordon Bleu și Cordon Bleu de chiflă.

Instrucțiuni

1
Pune sparanghelul și apa într-un recipient de 11 inchi. x 7 inchi. vas potrivit pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 2-3 minute sau până când devine crocant; se scurge si se da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Aplatizați carnea de vițel la 1/4 inci. grosime; se presara cu sare si piper. Într-o tigaie mică, căliți usturoiul în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Adăugați carne de vițel; se rumenesc 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Transferați pe un neunsat de 11 inchi. x 7 inchi. vas de copt. În tigaie, căleți ciupercile până se înmoaie; lingura peste carne de vitel. Acoperiți fiecare cu patru sulițe de sparanghel și o felie de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
ProsciuttoProsciutto
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 5-10 minute sau până când sucurile curg limpede.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista