Spaetzle German cu varză murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați spaetzle German cu varză murată. Această rețetă face 6 porții cu 601 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, varză murată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Germană De Varză Murată, Salată fierbinte de cartofi germani cu varză murată, și Carne De Porc Prăjită Germană Și Varză Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă, adăugați ulei și aduceți la fierbere.
Așezați făina într-un bol mare de amestecare și faceți o fântână în mijloc.
Adăugați sare, ouă și apă și bateți aluatul până se omogenizează și clocotește. Aluatul trebuie să aibă o consistență groasă. Umpleți o presă spaetzle cu aluatul și strângeți-o în apa clocotită (puteți folosi o strecurătoare pentru a împinge aluatul sau o tăietură de lemn și răzuiți aluatul puțin câte puțin cu un cuțit în apă).
Când spaetzle plutește în vârful oalei, scurgeți-le.
Așezați jumătate din spaetzle într-un vas de copt din sticlă și adăugați deasupra un strat de varză murată.
Adăugați un alt strat de spaetzle și varză murată. Acoperiți tigaia pentru a menține vasul cald.
Într-o tigaie separată topiți untul și adăugați pesmet suficient de mult pentru a le umezi. Acoperiți spaetzle-ul cu pesmetul.
Serviți toate straturile împreună sau reîncălziți a doua zi într-un pic de unt.