Spaetzle German cu varză murată

Spaetzle German cu varză murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați spaetzle German cu varză murată. Această rețetă face 6 porții cu 601 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, varză murată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Germană De Varză Murată, Salată fierbinte de cartofi germani cu varză murată, și Carne De Porc Prăjită Germană Și Varză Murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă, adăugați ulei și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Așezați făina într-un bol mare de amestecare și faceți o fântână în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați sare, ouă și apă și bateți aluatul până se omogenizează și clocotește. Aluatul trebuie să aibă o consistență groasă. Umpleți o presă spaetzle cu aluatul și strângeți-o în apa clocotită (puteți folosi o strecurătoare pentru a împinge aluatul sau o tăietură de lemn și răzuiți aluatul puțin câte puțin cu un cuțit în apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
CuțitCuțit
4
Când spaetzle plutește în vârful oalei, scurgeți-le.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Așezați jumătate din spaetzle într-un vas de copt din sticlă și adăugați deasupra un strat de varză murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
6
Adăugați un alt strat de spaetzle și varză murată. Acoperiți tigaia pentru a menține vasul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Într-o tigaie separată topiți untul și adăugați pesmet suficient de mult pentru a le umezi. Acoperiți spaetzle-ul cu pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Serviți toate straturile împreună sau reîncălziți a doua zi într-un pic de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germană în meniu? Încercați să împerecheați cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista