Southern Camp Stew

Southern Camp Stew
Reteta tocană de tabără de Sud ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 526 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți oțet, pui la rotisor, pastă de roșii fără sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 85%. Rețete similare includ Southern Camp Stew, Tocană De Succotash Din Sud, și Tocană De Vită De Sud De Casă.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente și sosul fierbinte, dacă doriți, într-un cuptor olandez mare. Acoperiți și aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
În timp ce supa fierbe, pielea și puiul osos. Tăiați puiul pentru a măsura 3 1/2 căni; adăugați pui în supă. Gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are o intensitate suficientă, oferind arome de var, piersic și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este ciudat astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista