Sosul picant Thailandez al lui Littlemafia

Sosul picant Thailandez al lui Littlemafia
Sosul picant Thailandez Littlemafia ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 46 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 1 și costă $2.62 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Un amestec de sos de pește, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Arahide Picant Pad Thai, Sos De Arahide Picant Thailandez, și Pui Thailandez cu sos picant de arahide pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista