Sos Universal

Sos Universal
Sosul universal ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă este plăcută de 181 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, unt, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Frecare Universală, Vinetă Universală, și Crutoane Universale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În robotul de bucătărie, pulsați morcovul până când este rupt în bucăți aspre de 1/4 inch, aproximativ cinci impulsuri de 1 secundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați țelină și ceapă; pulsați până când toate legumele sunt rupte în bucăți de 1/8 inch, aproximativ cinci impulsuri de 1 secundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Încălziți untul într-o cratiță mare cu fund greu la foc mediu-mare; când spumarea dispare, adăugați legume și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie și se rumenesc bine, aproximativ 7 minute. Reduceți căldura la mediu; amestecați făina și gătiți, amestecând continuu, până se rumenesc bine și parfumat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Șoptind constant, adăugați treptat bulionuri; aduceți la fierbere, îndepărtând orice spumă care se formează la suprafață. Reduceți focul la mediu-mic și adăugați frunze de dafin, cimbru și boabe de piper; se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă și se reduce la 3 căni, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Strecurați sosul prin strecurătoare cu ochiuri fine într-o cratiță curată, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele. Reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sezonul GoyaSezonul Goya
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se servește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș și se dă la frigider până la o săptămână sau se congelează; reîncălziți înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista