Sosul universal ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă este plăcută de 181 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, unt, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Frecare Universală, Vinetă Universală, și Crutoane Universale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În robotul de bucătărie, pulsați morcovul până când este rupt în bucăți aspre de 1/4 inch, aproximativ cinci impulsuri de 1 secundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați țelină și ceapă; pulsați până când toate legumele sunt rupte în bucăți de 1/8 inch, aproximativ cinci impulsuri de 1 secundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Încălziți untul într-o cratiță mare cu fund greu la foc mediu-mare; când spumarea dispare, adăugați legume și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie și se rumenesc bine, aproximativ 7 minute. Reduceți căldura la mediu; amestecați făina și gătiți, amestecând continuu, până se rumenesc bine și parfumat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Șoptind constant, adăugați treptat bulionuri; aduceți la fierbere, îndepărtând orice spumă care se formează la suprafață. Reduceți focul la mediu-mic și adăugați frunze de dafin, cimbru și boabe de piper; se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă și se reduce la 3 căni, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Strecurați sosul prin strecurătoare cu ochiuri fine într-o cratiță curată, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele. Reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cafea Fierbinte Tare Caldă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Se servește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș și se dă la frigider până la o săptămână sau se congelează; reîncălziți înainte de servire.