Cheddar-Parmezan Biscotti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați biscotti de Cheddar-parmezan. O porție conține 98 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți pe porție. Un amestec de făină de porumb, brânză Cheddar extrasharp, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cheddar-Parmezan Biscotti, Cheddar Piper Negru Biscotti, și Cheddar Pecan Cocktail Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 8 ingrediente (prin busuioc) într-un castron mare.
Combinați laptele, uleiul, ouăle și albusul de ou; se amestecă cu un bici.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină, amestecând până se amestecă bine. (Aluatul va fi sfărâmicios și ușor uscat.)
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 7 ori. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porție într-o rolă lungă de 8 inci.
Așezați rulouri, la 6 inci distanță, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; aplatizați la grosimea de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute.
Scoateți din foaia de copt; se răcește 10 minute pe suportul de sârmă.
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 12 (1/2 inci); așezați felii în poziție verticală pe foaia de copt.
Coaceți 25 de minute (cookie-urile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Scoateți din foaia de copt; se răcește complet pe suportul de sârmă.