Sos pentru pizza de casă

Sos pentru pizza de casă
Ai nevoie de un sos fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan? Sosul de pizza de casă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 11. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 92 de calorii. Pentru 42 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de piure de roșii, roșii conservate, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pizza de roșii prăjite cu busuioc proaspăt și sos de pizza de casă, sos de pizza de casă (American Homemade cu McCormick) și All-American Pizzan și sos de pizza de casă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, căliți usturoiul în ulei până se înmoaie. Se amestecă ingredientele rămase. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când sosul atinge grosimea dorită. Folosiți în pizza cu cârnați pentru preparate adânci, pui cu anghinare cu roșii sau orice rețetă care necesită sos de pizza. Sosul poate fi refrigerat până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
AnghinareAnghinare
Ardei Roșu Dulce, TăiatArdei Roșu Dulce, Tăiat
Pâine Italiană (1-1/2 Inci Grosime)Pâine Italiană (1-1/2 Inci Grosime)
Muștar Galben, OpționalMuștar Galben, Opțional
(dacă Vă Place Includeți Semințele)(dacă Vă Place Includeți Semințele)
1 Kilogram De Curcan Gătit Mărunțit (de Preferință Carne întunecată)1 Kilogram De Curcan Gătit Mărunțit (de Preferință Carne întunecată)
Decorator Stropi, OptionalDecorator Stropi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
(dimensiune 14x9 Inchi)(dimensiune 14x9 Inchi)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții11
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista