Sos De Usturoi Chili Vietnamez
Reteta sos de usturoi chili vietnamez ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 20 minute. Această supă are 79 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește în sos de chili și usturoi, Creveți de usturoi cu sos de Chili, și Cum se gătește: pește în sos de chili și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt bine amestecate, dar totuși cu textură grosieră.Gustați sosul și adăugați sare/zahăr, dacă este necesar.
Se transferă într-un borcan etanș și se dă la frigider.
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt bine amestecate, dar totuși cu textură grosieră.
Transferați amestecul într-o tigaie de sos pe med. se încălzește și se aduce la fierbere. Apoi, reglați focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 5 minute – sau până când sosul își pierde mirosul crud. Gustați sosul și adăugați sare/zahăr, dacă este necesar.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
Se transferă într-un borcan etanș și se dă la frigider.