Sos De Somon Cu Paste Siciliene

Sos De Somon Cu Paste Siciliene
Sosul de somon Sicilian de paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 620 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, șofran, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide și scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Rețete similare includ Somon La Grătar Cu Sos De Roșii Siciliene, Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma), și Paste Siciliene.

Instrucțiuni

1
Se toarnă aproximativ 2 lingurițe ulei din cutia de hamsie într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa în uleiul de hamsie fierbinte până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați fileuri de hamsie; gătiți și amestecați până se dizolvă peștele, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De HamsieFile De Hamsie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Se amestecă pasta de roșii în amestecul de ceapă-hamsie; adăugați suc din somon conservat, apă, nuci de pin, stafide, sare și piper negru. Gatiti si amestecati amestecul pana cand aromele s-au amestecat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De SomonConserve De Somon
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
HamsiiHamsii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti spaghettini in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpaghettiniSpaghettini
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scurgere.
6
Amestecați somonul și șofranul în amestecul de ceapă-hamsie; gătiți până când somonul este încălzit, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
șofranșofran
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Serviți sosul de somon peste spaghettini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpaghettiniSpaghettini
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista